bedrijfsprofiel streep

VeenBouw is VCA** gecertificeerd
VeenBouw is VCA ** gecertificeerd. Dit certificaat staat garant voor veilig werken op het hoogste niveau. Ook zijn de aspecten gezondheid, welzijn en milieu een belangrijk en wezenlijk onderdeel van het certificaat. Alle VeenBouw medewerkers zijn getraind en hebben cursussen gevolgd die als verplicht onderdeel van de certificering moeten worden afgelegd. Het management heeft de verplichte veiligheidsopleidingen voor leidinggevenden gevolgd en zorgt voor constante bewaking van alle noodzakelijke en verplichte opleidingen, bijeenkomsten en dagelijkse controle op de veiligheid van de eigen medewerkers.

Stichting bouwgarant
Stichting bouwgarant geeft een garantie op bouwwerken met een aanneemsom tot € 226.890,- excl. BTW en biedt zekerheid op afbouw- en herstelgarantie tot een bedrag van € 22.689,- excl. BTW. Dus kwaliteit staat niet alleen hoog in het vaandel, maar wij bieden u de mogelijkheid deze ook te garanderen.

Personeel
Al ons personeel is VCA** gecertificeerd. Dit houdt in dat er een degelijke veiligheids opleiding gevolgd is en dat er systematisch aan veiligheid gewerk wordt en dat hier een borging voor is.

Tevens hebben al onze medewerkers een Bedrijfs Hulp Verlening (BHV) cursus gevolgd. Zij zijn dus allen in het bezit van een BHV certificaat. Mocht er onverhoopt een ongeval voorkomen dan kan er adequate eerste hulp verleend worden.

Enkele van onze medewerkers hebben een certificaat steigerbouw en of heftruck chauffeur.